Modele de antet

Faceți clic PE inserare, apoi faceți clic PE Antet sau pe SUBSOL. Apar zeci de aspecte prédéterminée. Faceți clic pe unul simplu, cum ar fi Necompletat. PE Fila Proiectare Instrumente Antet și SUBSOL, faceți clic imagine, apoi Găsiți și selectați imaginea pe Computer. PE Langa acestea mai apare campul du bord (de la margine) si doua Casute in care veti stabili distanta de la margine la locul in care incepe Antetul (casuta en-tête) si distanta de la margine la locul in care incepe Subsolul (casuta footer). Un antet sau un SUBSOL de Pagina reprezinta zone ALE documentului localizate in afara paginii utile si en soins sunt anonce date care vor fi repetate pe fiecare Pagina. Antetul sau subsolul poate contine Text sau imagini grafice reprezentative pentru document, ca de exemplu: Sigla unei institutii, adresa, etc. Orice document Word dispune de antet si SUBSOL, INSA trebuie sa introducem date in cadrul Lor pentru a deveni vizibile. Având cursorul PE prima pagină a documentului, accesați inserare, selectați Antet sau SUBSOL, apoi alegeți un aspect predefinit și o proiectare sau selectați Editare antet sau Editare SUBSOL pentru a crea unul propriu. După ce ați terminat, faceți clic PE Închidere antet și SUBSOL de PE Fila Proiectare Instrumente Antet și SUBSOL.

Fiecare DIN aceste Texe predéfini pot fi modificate de utilizator pentru a creea un Antet sau un SUBSOL personalizat. PE Langa acestea in antet si SUBSOL se poate scrie titlul capitolului, Al subcapitolului sau alte informatii pe care le considération necesare. Dupa ce ATI terminat definirea antetului si al subsolului apasati butonul Close de pe bara de Instrumente si veti reveni la Modul de vizualizare normal. PE Fila Proiectare Instrumente Antet și SUBSOL, Dacă imaginea este stocată PE Computer, faceți clic PE imagini și selectați imaginea. Dacă imaginea este Online, faceți clic PE imagini en ligne și căutați DIN Bing sau alte locații en ligne. Pentru a introduire la date dans cadrul antetului si subsolului, folosim meniul vue (vizualizare) DIN Care selectam selectam Optien en-tête et pied de page (Antet si SUBSOL). Vom observa aparitia celor doua zone, de antet si SUBSOL délimitations de o Linie punctata si a unei Bare de Instrumente cu ajutorul careia se Introduction date in aceste zone, asa cum se vede in imaginea de mai jos. În afară de numerele de pagină și Text, puteți amplasa o imagine în antet sau SUBSOL, de exemplu o versiune Mică a unei sigle de firmă. Chiar si foile cu antet ITI permis sa FII Creativ. Pozitioneaza intr-o Alta parte a paginii logo-ul si informatiile pe care vrei sa le transmiti sau opteaza pentru un carton spécial atunci cand tiparesti foile cu antet.

. Observam ca desi am Stabilit o dimensiune pentru Zona de SUBSOL si antet, Word deplaseaza automat textul documentului, atunci cand dimensiine antetului sau subsolului este mai mare decat cea stabilita pentru marginile paginii, astfel INCAT informatiile DIN antet si SUBSOL sa fie totusi vizibile. Putem modifica dimensiunile antetului si subsolului cu ajutorul marcajelor de margine de PE rigle. Afisam antetul paginii prin dublu clic stanga PE acesta. Formatul hartiei pe care vor fi printate foile cu antet va fi a4; Gandeste-te care sunt cele mai importante informatii pe care vrei sa le transmiti printr-un astfel de matériel. Numele compagei, slogan-UL acesteia sau datele de contact? Alege cu grija dimensiine pentru fonturile utilizate astfel INCAT acestea sa fie Clare si lizibile.